Preise Albania
 
  Zweite Überschrift  
   
 
 
Tarifë

Tarifë 2009 (1Euro=120LEK)

 

Kjo kontrat bznesi eshte e vlefshme deri me 31/12/2009

- Kryesisht do te preferohen familjet shqiptar me ofertat speziale (30%)

- Cdo anije do te mbaje flamur shqiptar

- Cdo anije ka nevoje per nje rregjistrim te rregullt (regjistri kombetar I anijeve / policia kufitare)

- Embargo per udhetimin ndermjet ores 23 : 00 dhe 6 : 00

Kontrat biznesi: British Marine Industrie Federation (11.Edition of 1979)
Marina Durres Sh.P.K. Raiffeisen Bank Albania: LEK: 5501182664 EURO: 5500182664 Swift Code: SGSBALTX